Staf & Support

Collega’s ondersteunen zodat zij de burgers kunnen helpen om mee te doen in de maatschappij.

Dienst Toeslagen heeft zo’n 3.500 medewerkers verdeeld over diverse locaties in Nederland. Om de organisatie goed te laten functioneren hebben we verschillende specialisten nodig. Naast juristen en behandelaars werken bij ons daarom ook HR-medewerkers, communicatieprofessionals, securityspecialisten, ontwikkelaars en meer. Deze diverse groep specialisten bundelt hun krachten binnen de afdelingen Staf & Support.

Meedoen mogelijk maken

Als specialist bij Staf & Support heb je geen direct contact met de burgers, maar is jouw impact onmiskenbaar. Met jouw specifieke kennis, ervaring, vakgebied of specialisme ondersteun je jouw collega’s in het primaire proces. Zodat zij burgers kunnen helpen met toeslagen of financieel en emotioneel herstel. Welke rol je ook hebt: met jouw werk zorg je ervoor dat vitale voorzieningen voor iedereen betaalbaar zijn, zodat iedereen in Nederland mee kan doen.

Verschillende vakgebieden

Human Resources (HR)

Onze medewerkers zijn ons grootste goed. Het HR-team is verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van alle aspecten rondom de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers, en zorgt ervoor dat zij optimaal kunnen functioneren. Het team adviseert bij de werving en selectie, loopbaanbegeleiding en het ondersteunen bij mobiliteit. Daarnaast richt HR zich op belangrijke thema’s zoals onboarding, leren en ontwikkelen, diversiteit, gelijkheid en inclusie, integriteit, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, mobiliteit, re-integratie en sociale veiligheid.

Bekijk de vacatures

Communicatie

Dienst Toeslagen wil een burgergerichte, publieke dienstverlener zijn. Met de afdeling Communicatie versterken we de communicatiekracht van de organisatie. Denk daarbij aan interne en verandercommunicatie, gericht op medewerkers. Maar ook aan corporate en externe communicatie, gericht op burgers, stakeholders en media. Daarom vind je bij deze afdeling experts op het gebied van onder meer reputatie-, stakeholder- en issuemanagement, PR, employer branding, redactie en vormgeving.

Bekijk de vacatures

Bedrijfsvoering

De afdeling Bedrijfsvoering houdt zich bezig met taken die betrekking hebben op middelen en processen die ondersteunend zijn aan de uitvoering van de werkzaamheden binnen Dienst Toeslagen. De afdeling bestaat uit verschillende clusters. Het cluster Integrale Veiligheid adviseert en ondersteunt bijvoorbeeld bij privacy en informatieveiligheid. Het cluster Bedrijfsvoering adviseert en implementeert rijksbrede en departementale kaders die te maken hebben met onder meer formatiebeheer, HR-control en inkoop. Het cluster Facilitaire Huisvesting Informatiemiddelen geeft advies en maakt beleid over onder meer huisvesting/hybride werken en informatiebeheer. En het cluster Directie & Projectondersteuning is verantwoordelijk voor de ondersteuning van het management op bestuurlijke vraagstukken.

Bekijk de vacatures

Voor anderen

In je werk bij Staf & support krijg je de kans om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van anderen.

Actueel en dynamisch

Je werkt in een dynamische omgeving met veel aandacht vanuit de politiek en media.

Hybride werkcultuur

Daarnaast krijg je de vrijheid om je werk in te richten op een manier die het beste bij jou past. Dat betekent dat je, in overleg met je leidinggevende, zelf kunt bepalen wanneer je thuis of op kantoor werkt.

Leren en ontwikkelen

Bij Dienst Toeslagen hoef je niet vanaf dag één alles te kunnen en te begrijpen. Gaandewerk leer je elke dag weer nieuwe dingen, mede dankzij ervaren begeleiders op de werkvloer. En met ons ruime aanbod aan opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en je persoonlijke opleidingsbudget ben je nog lang niet uitgeleerd. Sturing nodig? Dan kun je de hulp inschakelen van een loopbaancoach, die samen met jou kijkt naar jouw talenten. Wat kun je? Waar wil je graag in groeien? Waar liggen nog kansen? Bij Dienst Toeslagen sta jij aan het roer van je eigen loopbaan.

Wil je weten hoe het is om bij Dienst Toeslagen te werken?